22/5/13

ΣΟΚ !!! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΓΓΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ !!! - ΒΙΝΤΕΟ

-Δυο μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν Βρετανό στρατιώτη σε δρόμο του Λονδίνου
-Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής εθνικής ασφαλείας, με
εντολή Κάμερον
-Σοκαριστικές οι μαρτυρίες των περαστικών που είδαν την άγρια δολοφονία
- Δείτε το video με τις δηλώσεις ενός εκ των δραστών
Ο στρατιώτης αποκεφαλίστηκε μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι δράστες έμοιαζαν με μουσουλμάνοι και φώναζαν “ο Θεός είναι μεγάλος” ή όπως λένε στα αραβικά “Αλλάχ άου άκμπαρ”, σύμφωνα με το BBC.
Ένας μάρτυρας ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό LBC ότι το θύμα, όπως και οι δράστες, ήταν περίπου 20 ετών και φορούσε μπλουζάκι του στρατού. “Αυτοί οι δυο ήταν τρελοί. Ήταν κτήνοι. Τον έσυραν από το πεζοδρόμιο και παράτησαν το σώμα του στη μέση του δρόμου”, είπε ενώ ήταν σοκαρισμένος και από τον τρόπο που αντέδρασαν οι δράστες, αμέσως μετά την κτηνώδη – όπως τη χαρακτήρισε- πράξη τους.
“Στέκονταν, κουνώντας τα μαχαίρια και ένα όπλο και ζητούσαν από τον κόσμο να τους βγάλει φωτογραφίες, σαν να ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση. Ήταν φανερό ότι αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τους βγάλουν φωτογραφίες και έτρεχαν πάνω κάτω στο δρόμο”.
Σαν να μην συνέβη τίποτα, ο ένας εκ των δυο δραστών που αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη στη μέση του δρόμου, στο Γούλουιτς του Λονδίνου, μίλησε στην κάμερα -αντί να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος- λίγο πριν από τη σύλληψή του.
Η εικόνα σοκάρει, καθώς τα χέρια του είναι ματωμένα, ενώ ακόμα κρατάει το μαχαίρι, με το οποίο μαχαίρωσε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα, μπροστά στα μάτια των περαστικών.
Όπως είπε για αυτό το άγριο έγκλημα: “Ορκιζόμαστε στο όνομα του Παντοδύναμου Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό ήταν γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Ο Βρετανός στρατιώτης ήταν αντίποινα. Ζητούμε συγγνώμη από τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να δουν αυτό το θέαμα, αλλά στους δικούς μας τόπους, οι γυναίκες βλέπουν τα ίδια. Εσείς δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Αλλάξτε κυβέρνηση. Δεν νοιάζονται για εσάς”.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, από τις Βρυξέλλες καταδίκασε την "αληθινά σοκαριστική δολοφονία στο Γούλγουϊτς και ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να συγκαλέσει και να προεδρεύσει στην συνεδρίαση της (επιτροπής εθνικής ασφάλειας) Cobra". Η υπουργική επιτροπή Cobra συγκαλείται μόνον σε περιστάσεις που άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει μια σαφή απάντηση ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, εάν η δολοφονία αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια, όπως ανέφεραν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.




newsit

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: