10/12/12

ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Διαμέρισμα ανδρικών οργίων, έχει στηθεί στην περιοχή του Πελεκάνου, με πρωταγωνιστές, τραγουδιστές που εμφανίζονται και στην Πάτρα, μάνατζερ καλλιτεχνών και ραδιοφωνικούς παραγωγούς
από την Αθήνα!
Τα αμαρτωλά συμπλέγματα που δημιουργούνται σε τακτική βάση στον εν λόγω χώρο, ξεπερνούν κάθε φαντασία!
Σύμφωνα με το dete, ανασφαλείς τραγουδιστές που ψάχνουν ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, συναινούν στις προωθημένες σεξουαλικές επιθυμίες προσώπων, που υπόσχονται να δώσουν διέξοδο στο όνειρο των νεαρών διασκεδαστών της νύχτας.
Φαίνεται ότι έχουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να τους βγάλουν από την αφάνεια των τοπικών κέντρων διασκέδασης και να τους οδηγήσουν στις αθηναϊκές λεωφόρους της δόξας.
Γίνονται οι ίδιοι, ένα ακόμα βαγόνι στο ...τρένο που έχει προορισμό τις μεγάλες πίστες της πρωτεύουσας και τις αίθουσες ηχογραφήσεων των δισκογραφικών εταιρειών.
Στην «ροζ» πολυκατοικία της περιοχής της παραλιακής, αρκετά βράδια μέσα στην εβδομάδα, κάνουν την εμφάνισή τους, πρόσωπα μυημένα στις επίμαχες σεξουαλικές συνευρέσεις.
Η ατμόσφαιρα είναι από την αρχή, έτσι κι αλλιώς ηλεκτρισμένη, αλλά γίνεται ανεξέλεγκτη, με την χρήση διαφόρων ουσιών και σεξουαλικών βοηθημάτων. Τα ιδιότυπα πάρτι είναι ολονύκτια...
Αθηναίος μάνατζερ ο «εγκέφαλος»
Λέγεται, ότι εκ των βασικών μελών της «παρέας» είναι Αθηναίος μάνατζερ, που εκπροσωπεί ή εκπροσωπούσε στο παρελθόν γνωστούς τραγουδιστές πανελλήνιας εμβέλειας. Οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του, οι κώδικες συμπεριφοράς του, αλλά και οι μέθοδοι που ακολουθεί για να επιτύχει τους σκοπούς του, δεν αποτελούν κάτι κρυφό στον χώρο της νύχτας.
Είναι το βασικό πρόσωπο, που ουσιαστικά κινεί τα νήματα και έστησε αυτό το άντρο της ακολασίας, το οποίο έχει ριζώσει στην Πάτρα και ολοένα ενισχύεται.
Τα νεαρά πρόσωπα που βυθίζονται στα ροζ κρεβάτια της ερωτικής αυτής φωλιάς, έχουν μία κοινή συνισταμένη: Είναι άτομα ματαιόδοξα και αριβίστες, που βιάζονται να κατακτήσουν το «θησαυρό» της καλλιτεχνικής κορυφής, που τους υπόσχονται οι επιτήδειοι «χρυσοθήρες» του κυκλώματος.
Δύο τουλάχιστον τραγουδιστές, που συμμετέχουν σε αυτό το «ροζ» αλισβερίσι, είναι πρόσωπα γνώριμα στο πατρινό ακροατήριο, αφού εμφανίζονται σε νυχτερινά στέκια της Πάτρας. Αγόρια, που όχι μόνο δεν δίνουν δικαιώματα για να σχολιάζονται, αλλά απεναντίας στα κέντρα που τραγουδούν «πολιορκούνται» κάθε νύχτα, από νεαρά κυρίως κορίτσια-θαμώνες.
Τίποτα δεν προδίδει το προσωπείο που φορούν, όταν διαβούν το κατώφλι της επίμαχης πολυκατοικίας, με την υπέροχη θέα...
newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: