5/12/12

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ (!!!)


Μόνο την… κοιλιά τους σκέφτονταν  οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν στον παιδικό σταθμό της Βόνιτσας παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου! Οι μεγάλης αξίας υπολογιστές που βρίσκονται στο εσωτερικό δεν τους…
συγκίνησαν και έκλεψαν μόνο τα τρόφιμα για τη σίτιση των μικρών μαθητών!
Οι  υπάλληλοι που άνοιξαν το παιδικό σταθμό έμειναν εμβρόντητοι μόλις μπήκαν στην κουζίνα και τη βρήκαν λεηλατημένη. Οι εισβολείς είχαν αδειάσει όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια και είχαν κλέψει όλες τις κούτες που περιείχαν μακαρόνια, μαρμελάδες και άλλα είδη διατροφής, ενώ είχαν πάρει και μία σακούλα με… κατεψυγμένα ψάρια από το ψυγείο! Στη συνέχεια, έφυγαν χωρίς να πειράξουν τον εξοπλισμό των γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του δήμου που στεγάζονται στον σταθμό.
Οι διαρρήκτες  χτύπησαν δυο φορές μέσα σε  λίγες ώρες σε σχολικές μονάδες και στην Κω. Στο ένα από τα σχολεία παραβίασαν το γραφείο και πήραν έναν υπολογιστή, ενώ σε ένα νηπιαγωγείο τρύπωσαν από ένα παράθυρο που είχε μείνει ανασφάλιστο και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Και τις δυο υποθέσεις ερευνά η Ασφάλεια Κω.
Στα… ψηλά  χτύπησαν άγνωστοι διαρρήκτες  στο Αγρίνιο, όπου διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι ένα διαμέρισμα τετάρτου ορόφου του οποίου η ένοικος έλειπε στη δουλειά της. Οι δράστες έσπασαν τον «αφαλό» της κλειδαριάς, αναστάτωσαν το διαμέρισμα και άρπαξαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό.
Πολύ… λεπτοκαμωμένος πρέπει να ήταν ο διαρρήκτης που τρύπωσε σε ένα σπίτι στη Μύκονο από ένα παράθυρο που βρίσκονταν σε… ανάκλιση! Κατάφερε, πάντως, να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός παίρνοντας μαζί του χρήματα, κοσμήματα, μια τηλεόραση και διάφορα έγγραφα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: