10/4/12

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΟΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρώτα πλάνα από τον χώρο όπου στήνεται ο πύργος γεώτρησης από τους Τούρκους στο κατεχόμενο χωριό Σύγκραση (Vid)




Βίντεο από την παράνομη τουρκική γεώτρηση στα... από newsview


Με τις εργασίες για τοποθέτηση του πύργου της γεώτρησης να έχουν αρχίσει τη Δευτέρα, το συνεργείο του Sigma βρέθηκε στην καρδιά της παράνομης τουρκικής γεώτρησης στην κατεχόμενη Συγκράση.
Διασχίζοντας την κατεχόμενη μαγευτική πεδιάδα της Μεσαορίας, το συνεργείο έφτασε μέσω του Λευκονοίκου στη Σύγκραση.
Μετά από πολύωρη έρευνα, το συνεργείο του Sigma εντόπισε το σημείο όπου η τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου εργάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της γεώτρησης που θα τρυπήσει την κατεχόμενη γη με στόχο την εξεύρεση υδρογονανθράκων.
Με το που που έφτασε το συνεργείο, τους έγινε γνωστό από τους ιθύνοντες ότι δεν επιτρέπεται η κινηματογράφηση των εργασιών, γεγονός που τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι πιθανότητες ανεύρεσης υδρογονανθράκων, όπως επιβεβαίωσε και ένας εκ των εργατών της Τουρκικής Εταιρείας πετρελαίου, είναι λίγες. Να σημειωθεί πως η γεώτρηση αναμένεται να αρχίσει στα τέλη Απριλίου.
Εμπόδια από την ψευδοαστυνομία
Η πορεία που έπρεπε να ακολουθήσει το συνεργείο του Sigma δεν ήταν ανεμπόδιστη, καθώς η ψευδοαστυνομία στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου ισχυρίστηκε πως το όχημα του σταθμού, εμπλεκόταν σε 3 τροχαίες παραβάσεις.
Το συνεργείο ζήτησε τις φωτογραφίες των καμερών φωτοεπισήμανσης αλλά μάταια. Το εκπληκτικό είναι ότι οι τρεις τροχαίες παραβάσεις ορίου ταχύτητας "έγιναν" διαδοχικά μέσα σε 12 λεπτά και μάλιστα το όχημα εκινείτο και στις τρεις περιπτώσεις με την ίδια ταχύτητα.

NEWS247

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: